“De beloning is groot omdat de producten echt verkopen.”

Henny

Henny is zomer 2022 uitgestroomd naar werk.

Henny is een bezige bij en het liefst maakt hij zoveel mogelijk Skôn producten. De beloning is groot omdat de producten echt verkopen. “Ik ben liever bezig, anders duurt de dag lang.”

Van Henny leer je betrouwbaar zijn. “Als ik zeg dat ik er ben, dan ben ik er ook. Een eerste indruk is belangrijk.” Wat ook een groot gewin voor Skôn is, is dat Henny netjes werkt. Dit komt de kwaliteit van de producten voor in huis ten goede.

Henny droomt van een nieuwe baan. Dan kan Henny zijn meer geld verdienen. “Dat is voor het extraatje.” Ook droomt Henny van een auto. Zodat hij mobieler is en met zijn hondjes Simba en Buddy dagjes uit kan gaan. Henny is graag onderweg.

“Het liefst zou ik bij de Jobfactory willen blijven werken, alleen loopt mijn indicatie af. Ik ben al even aan het solliciteren en ondanks de werknemers tekorten op de arbeidsmarkt ontvang ik steeds een afwijzing of krijg ik helemaal geen reactie.” Om de kans op werk te vergroten wil hij een heftruckcertificaat behalen. Deze mindset maakt dat Henny krachtig in het leven staat.