“Als jij in je kracht staat levert dit vanzelf resultaat op.”

Meggy

“Ooit werd er tijdens een sollicitatiegesprek tegen mij gezegd dat ik wel veel doorzettingsvermogen zou hebben door mijn schisis (lees hazenlip). Nou doorzettingsvermogen heb ik! Maar ik weet niet of dat een verband heeft met mijn litteken.” Aldus Meggy Smulders.

Als klein meisje wist Meggy het; ze wil vormgeven. Vormgeven kan op vele verschillende manieren. En dat is uiteindelijk gebleken. Na een omweg en het aanleren van verschillende vaardigheden is ze weer terug bij wat haar hart het liefste doet. Meggy werkt nu voor de werkplaats als vormgever werk & product. Skôn is dus ook het initiatief wat op Meggy’s lijf geschreven staat. Het ontwikkelen van werk, merk, product, verbinding, businesscase en het vertegenwoordigen van de stem van skôn mensen maakt het werk voor Meggy heel waardevol. Ze is heel blij dat Skôn nu eindelijk is opgericht. “Ik had veel doorzettingsvermogen nodig om iedereen enthousiast te krijgen over Skôn.” 

Meggy ziet het als haar taak om de verbinding tussen de maatschappij te herstellen en stigmatisatie tegen te gaan. Zodat er uiteindelijk zelfvertrouwen gewonnen wordt. “Als een skôn mens in zijn/haar kracht staat levert dit vanzelf resultaat op.” Skôn maakt dat mogelijk.